Weg met je afval – bokashi voor circulaire horeca & (food)bedrijven

vegetables-knife-paprika-traffic-light-vegetable-40191

Jaarlijks wordt maar liefst 1,3 miljard ton voedsel weggegooid. Een groot deel daarvan komt uit de horeca. “Zonde”, zegt Olaf van der Veen van Zero foodwaste. “Een kleinere afvalstroom komt niet alleen het milieu ten goede. De horeca-ondernemer kan er bovendien flink op besparen.” 

Bron: Magazine horeca 2018-12 

 

Weg met je afval – bokashi hoort bij gezond voedsel bereiden! 

Bokashi jij al mee met je lunchroom of hotel? Je kookfabriek of cateringbedrijf? Werk je hard aan gezonde voeding produceren en wil je helpen om de omgeving schoon en gezond te houden? Bokashi levert je flink minder afval op dat ook nog duurzaam hergebruikt wordt. Goed voor het milieu én je eigen budget: mooier kan bijna niet…

Toch wel. Want in tegenstelling tot composteren heb je bij bokashi geen last van stankoverlast, vliegjes of intensief arbeid. En je kunt er veel meer in kwijt: ook brood, citrus en bereide etensresten. Echt dus beter dan je
composthoop.

Hoe verder met bokashi?

Werk je met een eigen moestuin?

Dan word je een fan van de restprodukten van je eigen bokashi: een compoststarter die de grond enorm verbetert, en vloeibare
plantenvoeding met enzymen.

Geen moestuin?

Dan koppelen we je graag aan bedrijven die blij zijn met jouw
bokashi. Zo maken we samen de wereld mooier.

Mail voor meer informatie of een demonstratie naar mark@smaakvoorgroen.nl

Of vul dit formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
6-containers-Bokashi-NT-1024x683

Bron afbeelding: Agriton BV

Van voedselresten maken we hoogwaardige compost!

bokashicompost
Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.